Școala Gimnazială Nr. 21

EVOLUȚIE

Baloanele de săpun reprezintă fragilitatea copiilor care ajung să crească, să se dezvolte și să învețe lucruri noi prin intermediul școlilor, iar păsările care apar pe cel de-al doilea perete reprezintă aceiași copii, maturi, gata să-și ia zborul și să ia viața în piept după ce au parcurs drumul inițiatic pe care au fost îndrumați de profesori.s

SECTA

Scrierea și reperele vizuale stau la baza comunicării dintre oameni și la evoluția acestora ca și ființe raționale. Această comunicare evoluează constant și în paralel cu tehnologia secolului XXI care facilitează dar distruge în același timp o anume esență pe care unii o consideră primordială. Realitatea digitală devine astfel o a doua natură pentru noi și pentru felul în care interacționăm și implicit comunicăm unii cu alții.

WARNING

Viziunea hedonistă în arta vizuală este aproximativ o atitudine nouă, majoritatea în trecut găseau poezie doar în dramă. Eu propun o compoziție care să includă un personaj în toată splendoarea nedespărțit de telefonul mobil, inconștient atașat de priza din interiorul piscinei. Prezint o anumită critică subtilă la adresa omului contemporan răsfățat și ignorat.

MISTERUL TRIUNGHIULUI

Unu, doi, trei unghiuri între care se desfășoară o poveste SciFi despre piramide și ființe supranaturale.

TRADIȚII

Este o invitație ca tradițiile poporului nostru să facă parte și din viața celor tineri.

Artiști
Ediție
Tags
Share
Prev ProjectLiceul Onisifor Ghibu
Next ProjectȘcoala Gimnazială Radu Selejan