Colegiul Tehnic Energetic

PEGASUS & BELLEROPHONTES

Este vorba de mitul cunoscut al lui Pegasus și Bellerophonthes, prima persoană care a putut îmblânzi calul sălbatic, cu ajutorul zeiței Athena. Muralul descrie momentul în care Bellerophontes l-a îmblânzit pe Pegasus și dovedește că, atunci când ai un obiectiv mare, îți poți găsi aripile să zbori.

D21

Deși nu putem zbura fizic, o putem face mental. Lăsați-vă imaginația să zboare liberă ca pasărea măiastră ! Interiorul păsării, acel ,,haos colorat și exploziv”, cu foarte multe elemente diferite semnifică diversitatea și originalitatea oamenilor. Fiecare poate zbura în felul lui, cu mintea și imaginația. Fiecare om este unic și vede lumea diferit.

CA O PASĂRE ÎN ZBOR / EU SÎNT ȘOIMUL ȘOIMILOR / ȘI DEVIZA MEA-I MÂNDRIA / DE-A TRĂI ÎN ROMÂNIA!

ASTRONAUT

Personajul creat are un aspect uman/robotic și oferă privitorilor libertate de interpretare. Din punctul meu de vedere, acesta poate fi un astronaut care explorează spațiul în căutarea de viață pe alte planete, sau un robot care încearcă să asimileze trăirile umane

A DE LA ACVILA

Vulturul (Acvila) este simbolul libertății și al puterii. Lucrarea este menită să ducă la reflecții asupra libertății și a zborului.

Artiști
Ediție
Tags
Share
Prev ProjectCentrul cultural Ion Besoiu
Next ProjectFacultatea de Inginerie